söndag 4 september 2011

Milen och cykeltur

Vilket underbart väder vi haft, så här innan hösten totalt tar över. Underbara kvällar för att vara ute och pyssla i trädgården eller kanske ta en springtur.
Efter Bellmanstafetten föra helgen, la jag skorna på hyllan ett tag. Tok förkylning:( Så det blev att vila sig i form in för tjejmilen i går. Det blev 53,11 min, så nu är det bara att hålla sig varm till halvmaran om 14 dagar.
Syster och svägerskan var också med och var tok duktiga!! Efteråt fick vi en bastu och massage hur underbart var inte det?!


Wendy har haft lite tråkigt under min förkylning. Tur att vi har en trädgård där hon kan köra sina race i, apporteringen har blivit mycket bättre dock. Hon har haft tråkigt och gått och hämtat saker både här och var, och lämnar över dem till oss. Strumpor står högst på listan just nu speciellt galma använda.
Vi har även lagt en hel del spår i skogen, vilket går bättre och bättre. Nu blir hon rikigt skuttig av att jag tar fram spår linan. lagom många apporter i spåret bara så att hon hinner pausa en stund så går det bra. Vi har tagit långa promenader i skogen vilket är underbart i Wendys värld. Fulls ös över stock och sten, men aldrig långt bort från matte. Vi har även provat på vår första cykeltur, det var skoj. Även Wendy blev trött på att springa för en gång skull. På fredag har Wendy bott hos oss ett år, funderar på att köpa rostbiff. Wendy har lärt sig att dansa på bakbenen och rulla, fast bara åt ena hållet.

"Ingen förstår det där alldels fantastiska i din argumentation lika bra som din hund."
Njut av varje dag, Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar