söndag 3 juni 2012

SÅ vart tog våren, värmen och solen vägen? Helt klart mysigt med dagar då man kan krypa upp i soffan och bara slappa. Men lite mycket av det goda gör att man blir rastlös...... till och med Wendy. Ibland undrar man vsd som händer igentligen.... om man städar och lyssnar på radio kan frågan komma upp:( Man kan flygga charter plan i 13 år utan sert. Hundar stjäls framför ögonon på sina ägare. Ja osv. upprörande....
Vi har fått en ny kompis igrannhuset. En Mexicansk nakenhund med hår 8veckor gammal. Wenda uppskattar denna lilla krabat, det är lek och bus.
Det är en lite udda hund vi har. Här om dagen ställde dottern ner matresterna spaghetti och köttfärsås på golvet. Wendy lyfte på huvudet och la sig ner för att somna om igen. Ja, man kan inte säga att hon är glupsk i allafall. Nu har hon lagt sig att sova i sängen efter en dag med agility, spår och valplek.
I morgon blir det att springa med matte och leka med kompisanra Charlie och Sessan.
Skönt att man inte sprang Marathon i år då 6 grader kan inte varit någon höjdare... brrrrrrrr. Ser fram emot parloppetv. 24 ochMarathon nästa år istället:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar